Girls day out

Happy belated birthday to my Ummi! I love you. Hehehe dah lama tak keluar dating dengan adek kecikku sekali. Sambil niat nak belanja Ummi makan for her belated birthday. Al-maklum la baru dapat gaji hahaha. So ajak la diorang jalan-jalan dekat Setia Mall, Shah Alam. First time pergi sana.

Niat nak bawak Puteri tengok Aliff 7 Dimensi, sebab banyak kali dia mention tiap kali tengok iklan kt Astro. Tapi dah habis pulak alih-alih layan la Miss Peregrine Home for Peculiar Children kali kedua dengan family Maya. Hahaha padahal dah tengok dah. Puteri pon ok je nak tengok cerita tu.

After melayan movie 2 jam keluar wayang ape lagi perut masing-masing kriuk-kriuk la. Mula-mula tanya Puteri dia rasa nak makan steamboat tapi sebab Setia Mall tu besar jugak and Maya dah start sakit kaki (pakai wedges tinggi sangat padan muka) haha, so last-last makan dekat Chicken Rice Shop. Lepas makan jalan-jalan cari barang dalam Kaison. Fuhh susah masuk Kaison tanpa tak beli ape-ape hahaha sebab kedai favourite Maya.

It’s been a fun day with my mom and little sister. Dah lama tak keluar dengan diorang macam ni hehe. Well that’s about it, until next time!

P/s: Macam mana la gegirl yang keluar shopping pakai heels atau wedges lama-lama. Seriously rasa nak tercabut kaki. Hahaha bajet nak ayu tapi last-last jalan macam ape je.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s