A date with miss cactus

It’s been a while since I’ve an opportunities to hangout with her. Hahaha close but yet so far rasa kadang-kadang tu sebab masing-masing busy and working time selalu tak sama and of course jarang dapat cuti sekali.

So this time, both of us set off day sama to do fun things together.  Well, when i said fun things, i mean “Eat-As-Much-As-We-Could” until our stomach bloated hahaha.

Untuk mengelakkan jammed orang ramai, personally Maya memang suka keluar during weekdays rather than weekends. Maybe sebab maya tak suka crowded place sangat, rasa macam serabut. Again, my plan never worked out haha. Sengaja pilih Monday and it turn out Monday maya pilih adalah public holiday pulak.

Hahaha sabar je la. Nak jugak elak kekusutan manusia maya dengan Acik pon gerak la pagi ke KLCC. Parking then jalan ke Pavilion, sampai je kitorang melantak dulu hehe.

img_1036
Mammaaa Miaaa Muaaahh

Pepagi lagi dah Western hahaha. Ni kat food court Pavilion haha as usual Maya lupa nama kedai lah kan. Thank you belanja Kak Maya muaaaahh.

img_1037
Adekkk manissss yang dating dengan Maya. Acik.

Lepas menketedarah, kitaorang mula start round-round tengok barang. Actually Acik yang nak cari barang, Maya temankan je errr tapi adoi terbabas jugak. Guilty as charge! tapi takpe beli benda penting je, seluar kerja haha. Lepas cari barang kt Pavilion sempat lagi snacking haha Acik suruh try llao llao Frozen Yogurt Ice Cream.

Dah penat masuk sana sini, patah balik ke KLCC pulak then terbang ke seberang nak cari kasut untuk Acik kt Avenue K. Tapi sebelum cari kasut, kitaorang bedal Boat Noodle hahaha.

img_1039

img_1038
Nampak tak muka puas hahaha

Yeahh ada orang dapat kasut baru seluar baru, Maya pon dapat seluar kerja, our tummy pon happy,  merempit balik rumah lah hahahaha

P/s : Kasut sendiri dah rabak nak dekat 3 tahun pakai bila la nak jumpa kasut idaman baru hehehe.

 

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s