Super Spicy Ramen

wp-image-1848025022jpg.jpg

Howdy!

Fuhhh berpeluh! First time Maya try maggi Samyang ni waktu tu baru tahu je maggi ni superverb pedas die.

Well of course being big fan of spicy food, I’m thinking to try this Korean Spicy Ramen, nak tahu how far pedas yang digambarkan oleh orang lain hehe.

First attemp, Maya beli yang bowl size punya because I couldn’t find any pack size. Maklum la waktu tu meletop bak hang maggi Korea ni. Price for one bowl type tu beli kt Jason about RM8.++.

Nak try pedas jugak beli tak kira mahal dah haha. Semangat membara nak makan pedas bila dah makan mak aii terbakar lidah, tebal bibir mungil bak my bae Angelina Jolie.

I thought I could go through without sipping any water but I’m wrong. Mengucap sambil makan berharap tak pengsan.

Tapi second time makan beli yang pack punya dengan jayanya makan sampai habis tanpa minum air sikit pon dan bole tahan pedas macam biasa. Ape lagi terus beli satu bungkus yang ada 5 packs tu la.

P/s: Kopak duet tak pe demi makanan pedas. Now, dah jadi maggi favourite kalau nak yang superverb pedas.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s