Samyang Cheese Hot Spicy Chicken Ramen

spicyramencheese.jpg

Dear Perut Buncit,

Memanglah sejak azali peminat pedas. Pantang ade yang baru je nak try. Time tu tengah jalan-jalan kat Jason terserempak pulak dengan kembar si Samyang Hot Spicy Chicken Ramen. Si Cheesy.

Nampak tu terus terpukau beb. Sebab nak rasa combination cheese dengan pedas nauzubillah die tu. Tak de selera makan time tu terus ade! Haha. So dengan excited cilok air panas kat tempat orang and bersungguh menyediakan delicacy. Mak jemah nau delicacy katanye.

So my review, this Hot Spicy Chicken Ramen tu lagi terbakar roh dan jiwa masa makan. I guess sebab die ade cheese so it’s kinda tone down the spiciness a bit. Dairy product is one of the best way to counteract this chemical compund menurut sumber atuk Google.

Still cheese and spicy both is my favourite! So two thumbs up!

P/s: On the same day jgk sebab ketagih lagi makan pedas beli yg Original tu share makan dengan orang haha. Just nak jgk rasa kick pedas melampau yang bole botakkan kepala bila makan tu hehe.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s