Hello 2017 Goodbye 2016

Dear 2017,

I don’t have any new resolution to begin with. I just want to do my very best for this year and achieve what I’ve dream of.

I wish that I’ve become better each and everyday for the rest of my life. Well to be honest masuk je tahun baru technically I don’t really feel any different. Just rasa another year to improve myself.

Late 20’s soon turn into 3 series just another year. Haha really rasa sekejap je masa berlalu. This year jugak berhajat nak penuhkan resipi kat blog and gambar makanan di instagram. I just love food too much now.

Keep thinking what future holds for me this year. Kena cuba sedaya upaya capai impian sikit demi sedikit. Going to lose weight a bit as well. Haha if not susah la nak jadi food hunter. Need to balance juga cara pemakanan.

Apparently same question that I’ve heard recently akan terdengar lagi mungkin untuk tahun ni. Hehe ada jodoh sampai, sampai la ye. Semua tu urusan Allah. I’m learning to beĀ patience and sekarang just rasa relax lagi dari dulu soal jodoh.

So just enjoy life for time being. Nak try beriban jenis makanan and belajar beratus masakan hehe. Nak kukuhkan financial dan ada asset sendiri. Upgrade skill and belajar benda baru.

P/s: Orang lain sambut New Year kat luar aku redah cari capati kat kedai mamak favourite ku. Hahaha layankan je la abam2 mamak ni.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s