JoJo’s Bizarre Adventure

Dear Kujo Jotaro,

Maya disini menulis untuk meluahkan perasaan cinta Maya pada Jotaro. Sekian lama terpendam setiap saat merindu. Ewahhhh hahaha over sangat mak jah! Tapi seriously sekarang dok tangkap cintan dengan Jotaro.

Well he’s actually one of Joestar bloodline in JoJo’s Bizarre Adventure anime series yang currently Maya dok tengok. JoJo’s Bizarre Adventure ni Japanese manga series yang ditulis dan dilukis oleh Hirohiko Araki.

Mengisahkan Joestar family yang ditakdirkan untuk mengalahkan lawan-lawan diorang yang ade supernatural power. Semua character dari Joestar family akan ade Jo dalam nama diorang so combine dengan nama family di shortform kepada JoJo.

Ada 8 part adventure Joestar family tree ni start dari first moyang Jonathan Joestar battle dengan Dio yang bertukar jadi Vampire. So far Maya tengok sampai part 3: Stardust Crusader. First time tengok anime ni ya Allah asyik gelak tak tahan dengan posing charater yang melampau dengan badan diorang serupa badang tu.

Tapi best anime ni (tolak posing pelik diorang hahaha). Nak cerita panjang lagi sampai malam puasa tak abes so go check this out ok?Worth to watch la. Tak sabar nak tengok Part 4: Diamond is Unbrakeable sebab Jotaro pakai uniform putih plak. Hahaha melting mak nanti!

jojosbizarreadventure
From Google

P/s: Abang Jotaro nak ai belikan topi baru tak? Ai tengok topi you terkoyak kt belakang tapi bole melekat dengan rambut. Nanti rosak rambut you 😛

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s