Origami – Neko Cat

Dear 折り紙,

Ni adalah antara benda yang Maya suka buat bila datang mood nak patahkan leher tengok youtube channel si Jo Nakashima. Semua orang pon tahu Origami tu ape so taknak cite panjang hehe. Kalau dulu suka buat bintang and kumpul dalam botol and sejak tu suka origami.

Dah lama gak tak try buat so baru-baru ni gigih usaha tengok video and blog yang ajar tutorials origami ni. But my most favourite youtube channel for Origami Tutorials is Jo Nakashima. Awesome betul Origami tutorials die. So you can learn how to make origami models dari simple to complex one!

So here is my first origami.

cat.jpgHehe tak kemas sangat compare to real tutorial.

Here is the tutorial, you can go check this out on his youtube channel 🙂